Våren är snart här.

Idag när kvicksilvret steg till 6 grader kändes det som vår och jag gick ut för att rensa en sydlig rabatt. Några krokusar stod i blom och jag tror det var nässlor som hade kommit långt som åkte med i renskorgen men det kunde lika väl vara vitplister. Hade ingen lust att bränna mig i onödan för att ta reda på om det var brännässlor, bort skulle de. Har haft ont hela dagen sen jag trampade på en planka med spik i och var inte på humör med mer värk.

När jag kom in i hallen hade passionsblomman ‘Silly Cow’slagit ut, den har trilskas hela vintern med att tappa knopparna dagen innan de ska slå ut. Blev så sugen i höstas på passionsblommer efter jag hade varit på Tage Andersens  Gunillaberg.

I växthuset blommar det för fullt.

 

Kategorier: Trädgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s