Äntligen lite härligt solsken 

Idag var det planteringsdag hos en kund. Ormöga, skugglilja, Funkior och härliga ormbunkar.Vi var inte ensamma, mängder med fjärilar och vackra skalbaggar höll oss sällskap på Buddlejorna Flower Power vi planterade för två veckor sedan.


Dessutom börjar ormbunksträdgården med damm börja ta sig. Nya blad på lönnarna som fick sig en omgång i våras av en torkande fönvind. Ormbunkar som planterats i murskrevor har kommit igång fint och näckrosen stoltserande med en blomma. Här kommer ett litet potpurri av bilder.

Kategorier: Trädgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s