Synd att det inte finns doft Facebook 

Sista rabattplanteringen innan frosten kom 2015 var en rosenrabatt kompanjerad med klematis och lavendel.

Idag var första gången jag fick se mitt mästerverk i blom. Jag är faktiskt riktigt stolt. Det började med att det skulle upp en mur och spalje. Jag hade året innan gjort en trädgård i färgerna rosa och lila som blev mycket uppmärksammad och tänkte fortsätta i samma spår. Jag tog med mig mina idéer till den stora växtmässan i Boskoop hösten 2015. Här kunde jag vraka och välja mellan 500 klematis och helt nya rosor.


Det är synd att man inte har doft i datorn etc. Här doftar det helt underbart med en mängd olika dofter till och med lakrits.

Kategorier: Trädgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s